2024. március 18., hétfő

Benjamin Alire Sáenz: Aristotle és Dante az élet sodrásában – Blogturné Extra



A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából korábban megtudhattuk, hogy Aristotle és Dante hogyan eredt a világmindenség titkainak nyomába, a nemrég megjelent második részből pedig azt tudhatjuk meg, hogy az élet sodrásában miként próbálnak önmagukra találni, és rájönni, milyen jövő vár rájuk. Tarts bloggereinkkel ezen az utazáson, és a turné végén te is nyerhetsz egy példányt a regényből.


Ezúttal extraként és kedvcsinálóként néhány klassz fanartot hoztam nektek Aristotle-ről és Dantéról. Természetesen a turné egyik későbbi állomásán a könyvről is elmondom a véleményemet. :)














Ha kíváncsi lettél, itt megvásárolhatod a könyvet:



Nyereményjáték:

Aristotle és Dante neve a könyvnek köszönhetően teljesen összefonódott. A játék során olyan párosok nevét kell kitalálnotok, akiknek szintén együtt vált ismertté a nevük. Írjátok be a helyes megfejtést a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


Leírás a játékhoz:

LMBTQ+ képregénykarakterek, akik megmutatták, milyen az igazi, támogató, feltétel nélküli szeretet. Kisregényt is írtak róluk, aminek a címe a nevüket viseli.


Állomáslista:

03. 18. Spirit Bliss Sárga könyves út – Extra
03. 20. Spirit Bliss Sárga könyves út
03. 22. Csak olvass!
03. 24. Hagyjatok! Olvasok!

a Rafflecopter giveaway

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése