~ Sárga könyves út ~

2013. szeptember 1., vasárnap

Új kezdet

Ha netes publikálásról van szó, akkor kényelmesebb számomra a blogok világa mind technikai, mind lelki szempontokból, ezért úgy döntöttem, újraindítom ezt a blogomat, viszont kicsit más külsővel és módon, mint korábban.

A heti határidőkre írás, folyamatos frissítés sajnos, már régen nem működik nálam idő- és energiahiány (esetenként ihlethiány) miatt. Épp ezért az ide felpakolt írások esetében nem fogok igazodni semmiféle határidőhöz, csak és kizárólag az ihletemhez.

Ha valamit kedvem támad írni és megmutatni nektek (legyen ez novella vagy regény, esetleg bármi más), akkor kiteszem ide, aki elfogadja, hogy nem tudni, mikor lesz belőle friss vagy egyáltalán lesz-e, az elolvassa, aki ezt nem tudja elfogadni, az nem teszi. Lényegében ezt a blogot most a saját kedvemre írom elsősorban (persze, örülnék, ha olvasnátok. :) ), mert a könyveim határideje mellett szükségem van némi kötetlen alkotásra is. :)

A blog korábbi bejegyzéseit nem törlöm, de folytatni sem szándékozom őket. Csak azért hagyom fent őket, mert szeretném megőrizni a kommentjeiteket. :)

Szóval, üdv itt újra, remélem, hogy a fantáziám kötetlen szárnyalását ti is élvezni fogjátok, aztán meglátjuk, mi lesz belőle... :)

Spirit Bliss

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése