~ Sárga könyves út ~

2020. április 30., csütörtök

Sara Shepard: Tökéletes (Hazug csajok társasága 3.) – Blogturné extra


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Hazug csajok társasága könyvsorozat harmadik része, a Tökéletes. Ennek örömére a Blogturné Klub három bloggere bemutatja a négy régi barátnő - Aria, Hanna, Spencer és Emily - történetének folytatását, valamint izgalmas extra tartalmakkal színesíti azt.
Kövessétek a turné állomásait, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott könyv egy példányát.
 


Mivel Shepard sorozatában van jó pár vicces vagy épp elgondolkoztató rész is, ezért gondoltam, hozok nektek extraként néhány idézetet, ami valamiért tetszett nekem.


1.


Mi a helyzet azzal a könyvvel, amelyik két lányról szól, akik a legjobb barátnők, amíg az egyik hirtelen gonosszá nem válik, és el nem lopja a másik barátját?
Ezra megvakarta a fejét.
Sajnálom, de nem emlékszem, hogy ezt olvastam volna.
Aria ökölbe szorította a kezét. Ő tudta, mire gondol Hanna.
Elmondom még egyszer, Hanna, nem loptam el tőled Seant! Akkor már szakítottatok!
Az osztályon végigfutott a nevetés. Hanna válla megfeszült. – Valaki azt hiszi, az egész világ körülötte forog – morogta, de nem is fordult meg. – Ki mondta, hogy rólad beszéltem?



2.


Biztosan hiányzik neked Kalifornia jegyezte meg Emily halkan, és felnézett, látva, hogy egy madárcsapat rebben fel egy közeli tölgyfáról. Ami azt illeti, egyáltalán nem. Maya megérintette Emily csuklóját. Kaliforniában nincsenek Emilyk.



3.


Biztosan nagyszerű voltál, Mel értett egyet. Lefogadom, hogy sokkal jobb támadó játékos vagy, mint én. A nővére lefagyott. A kis manó, aki ezt Spencer biztosra vette benne élt, most összezavarodott. Bizonyára nem számított rá, hogy Spencer valami kedveset mond.



4.


Sajnálom. Azt akartam, hogy Meredith megfizessen azért, amit tett. Amikor Ella nem felelt, Aria gyomrát még erősebben kezdte marni a sav. Talán jobb lenne, ha most elmennék, ha rám sem bírsz nézni.
Várt, várta, hogy Ella felnézzen, és ráfelelje: Nem, nem ezt akarom. Az anyja azonban nem nézett fel. Igen, talán ez jó ötlet értett egyet halkan.



5.


Ott egy nyúl mutatott a tisztásra, azzal megcsókolta Ariát.
Aria elmosolyodott.
Ezt azért kapom, mert láttál egy nyulat?
Aha. Sean játékosan oldalba bökte. Mint amikor megütsz valakit, ha látsz egy bogárhátút. A mi esetünkben lehet szó csókokról és nyulakról. A mi saját játékunk.
Saját játék? nevetett Aria, mert azt hitte,Sean viccel, ő azonban komoly maradt.
Tudod, olyan bennfentes dolog. És jó is, hogy nyulakról szól, mert Rosewoodban rengeteg a nyúl. 



6.


Spencer? Mr. Hastings meglengette a lánya arca előtt a tenyerét. Minden rendben?
Spencer ajka érzéketlennek tűnt, mintha novokainnal injekciózták volna be.
Félek.
Félsz? –ismételte az apja előrehajolva. Mitől?
Spencer pislogott. Úgy érezte magát, mint egy visszatérő álomban, amikor tudja, mit akar mondani, de a szavak helyett egy kagyló hullik ki a száján. Vagy egy féreg. Vagy egy pöffenetnyi lila, poros füst. Szorosan összezárta a száját. Hirtelen rájött, mi a válasz, amit keresett. Amitől fél.
Saját magától.



7.


De ne válts témát! Most, hogy teljesen lejárattam magam, neked is be kell vallanod valami kínos dolgot. Mit kerülsz azzal, hogy mindig mindenben benne vagy?
Lucas is hátradőlt.
Hát lássuk... kezdetnek mondjuk ott a tény, hogy hermafrodita vagyok. Az arca semmit sem árult el. Hanna szeme elkerekedett a meglepetéstől de aztán Lucas elvigyorodott és elnevette magát, úgyhogy Hanna is nevetett.



8.


A családom nem fog többé szeretni, ha leszbikus leszek magyarázta Emily Maya kerek, barna szemébe nézve. Képzeld el, ha a családod egy reggel felébredne, és kitalálná, hogy utálni fog téged.
Én csak veled szeretnék lenni motyogta Maya, és a rózsát kezdte sodorgatni a két tenyere között.
Hát, én is felelte Emily. De nem lehet. 



9.


Persze, hogy számít. Helytelen volt. És ha valaha is megtudom, hogy tényleg úgy volt, Ian élete végéig bánni fogja.
Spencer összerezzent. Még sosem hallotta Melissát ilyen bosszúszomjasnak.
És a lánnyal mit csinálsz?
Melissa nagyon lassan Spencer felé fordult; az arcán mérgező mosoly derengett fel. Ebben a pillanatban felkapcsolódott a hátsó kert időzített világítása. Melissa szeme fénylett.
Miből gondolod, hogy még nem tettem vele semmit? 



10.


Ali gyilkosa a szemed előtt van üzente A., éppen, amikor Spencer tükörbe nézett.
Lehetséges?



Ha kíváncsi lettél, itt megvásárolhatod a könyvet:
KATT
 


Nyereményjáték:

Mostani játékunk során a sorozat szereplői után nyomozunk. Minden állomáson láthattok egy azonosító kártyát, amiről sajnálatos módon kikopott a fénykép, és összekeveredett rajta a név. Arra kérünk benneteket, segítsetek nekünk kitalálni, kiket is rejtenek ezek az igazolványok.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


Kép a játékhoz:


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

04. 23. Spirit Bliss Sárga könyves út - Idézetek
04. 27. Dreamworld

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése