~ Sárga könyves út ~

2023. szeptember 30., szombat

Alexis Hall: Pasialapanyag – Blogturné Extra



A Könyvfesztiválra magyarul is megérkezik a TikTok egyik kedvenc könyve, a Pasialapanyag, amelyben egy rocksztár fia és egy ügyvéd létesít álkapcsolatot, amiből talán igaz szerelem is lehet...
Kövesd végig a blogturnét, ahol extra állomásokat is találsz, és ha velünk játszol, a könyv egy példányát is megnyerheted!


A jó könyvekhez a rajongók nagyon klassz fanartokat szoktak készíteni. És hát, ez egy jó könyv. Szóval az értékelésem után cuki rajongók által készített rajzokat is hoztam nektek extraként. Jó nézegetést!










Ha kíváncsi lettél, itt megvásárolhatod a könyvet:


Nyereményjáték:

A könyv az egyik legjobb könyves témát dolgozza fel: amikor egy álkapcsolatból igaz szerelem válhat. Szerencsére sok ilyen történet olvasható el magyarul, és mi elég sokat szeretünk is ezek közül.
A mostani játékunk során olyan könyvekből találsz idézetet, amikben szintén egy álkapcsolat áll a központi szerepben. A feladatod, hogy rájöjj mely regényből idéztünk, és beírd a Rafflecopter-doboz megfelelő sorába a kötet címét.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


Idézet a játékhoz:

„A szerelem félelmetes – állandóan változik, és bármikor vége lehet. Ez a kockázat vele jár. És mégsem akarok félni többé. Bátor akarok lenni.”


Állomáslista:

09. 30. Spirit Bliss Sárga könyves út extra állomás
10. 02. Hagyjatok! Olvasok! Blog
10. 05. Sorok Között extra állomás

a Rafflecopter giveaway

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése