~ Sárga könyves út ~

2024. szeptember 21., szombat

Sarina Bowen–Lauren Blakely: A legjobb pasik – Blogturné



Mi történik, ha két egymást nehezen elviselő embert, aki titokban vágyik egymásra, elküldesz Miamiba, hogy egy esküvő előkészületeit intézzék? Mark, a pókerarcú bankárforma és Asher, a laza exfocista között hamar leomlanak a falak a pirinyó vendégházban…
Tartsatok bloggereinkkel ezen a humoros és szexis blogturnén, és ne felejtsetek el játszani se! A turné végén a Könyvmolyképző Kiadónak hála egy szerencsés olvasónk megnyeri a regényt!


Miért választottam ezt a könyvet?

Nos, elég sok LMBTQ+ könyvet olvasok, és eddig csak ritkán csalódtam ezekben a könyvekben. Még ha nem is volt mindegyik zseniális, mégis az összes lekötött, szórakoztatott, humoros volt, vagy épp megható, és persze romantikus. Gondoltam, ez a könyv is jó szórakozás lesz számomra.


Véleményem a könyvről

Váltott szemszögű fejezetekben követhetjük végig Mark és Asher történetét, akik tanúként vesznek részt Mark húgának és Asher legjobb barátjának az esküvőjén. Eredetileg Mark nem igazán kedveli Ashert, de mivel közösen kell dolgozniuk azon, hogy az esküvő tökéletesen sikerüljön, szép lassan jobban megismeri őt, és rájön, hogy amit ellenszenvnek érzett, az valójában titkos vonzalom. A kérdés csak az, hogy csak kalandra van lehetőségük egymással, vagy hosszabb távon is mindketten a másikat akarják.

Őszintén bevallom, hogy nagyon ritkán olvasok szimpla romantikus regényt. Nincs bajom a romantikával, de általában kell mellé valami más, egy sci-fi szál, egy fantasyszál, egy krimiszál, bármi... Nos, ebben a regényben nem volt ilyen plusz, mégis élveztem az olvasását. Mert igazán humoros volt, imádtam a Mark és Asher közötti vibrálást és vonzást, szimpatikusak voltak számomra, és így őszintén drukkoltam nekik, hogy végül túljussanak minden akadályon, és boldogan élhessenek, míg meg nem...

Mark és Asher személyiségre egymás teljes ellentétei. Mark elvált, biszexuális apuka, aki az exfelesége linksége miatt majdhogynem egyedül neveli a kislányát. Muszáj összeszedettnek lennie, mindig elsőként a lányára gondolnia, nem hülyeségeket csinálni. Így nehezen tudja elengedni magát, és csak élvezni az életet.

Asher ezzel szemben korábban hivatásos sportolóként is pezsgő, izgalmas, szabad életet élt, és jelenleg divatfotósként is ezt teszi. Egy rosszul végződött kapcsolata miatt úgy gondolja, hogy nem való neki a komoly kapcsolat, pedig a lelke mélyén vágyna rá. Hogy elnyomja ezt a vágyát, bulizik, pasizik, élvezi a pillanatot.

Talán pont ez az ellentét volt az, ami miatt a két férfi tökéletesen kiegészítette egymást. Mindvégig éreztem a kémiát köztük, tetszett, ahogy cívódtak és flörtöltek egymással, vicces és romantikus volt. És még az sem zavart, hogy nekünk, olvasóknak mindvégig nyilvánvaló volt, hogy egyikük sem csak futó kalandot szeretne, mégsem képesek ezt nyíltan megbeszélni egymással. Talán azért, mert úgy sejtettem, hogy bármilyen akadály is kerül az útjukba, a könyv vége úgyis pozitív lesz.

Imádtam Mark kislányát, Rosie-t. Igazi cserfes lányka, aki mindig valami mókásat tett vagy mondott. Jókat derültem rajta. És iszonyatosan cuki volt a jelenet, amiből kiderült, hogy igen, a gyerekeket totál nem érdekli, ha azt látják, hogy két férfi szereti egymást, mert a megfelelő ízesítésű jégkrém sokkal fontosabb számukra.


Hogy tetszett ez a könyv?

Igazából egy teljesen átlagos, de igazán kellemes romantikus regény volt. A két főszereplő között érezni lehetett a kémiát, a történet humoros volt, és végig lekötött olvasás közben.

Szóval összességében NAGYON TETSZETT ez a könyv.


Kiknek ajánlom ezt a könyvet?

Azoknak, akik szeretnének egy jól megírt romantikus LMBTQ+ könyvvel kikapcsolódni néhány órára.

Ha kíváncsi lettél, itt megvásárolhatod a könyvet:


Nyereményjáték:

Főszereplőink egyike biszexuális, míg a másik homoszexuális, és mi hozzájuk hasonló felállású PÁROSOK neveit keressük! Minden állomáson találtok egy kis segítséget, hogy az adott állomáson kikre gondoltunk, a helyes megoldást (a páros két tagjának a nevét) a Rafflecopter megfelelő rubrikájába várjuk!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


Kép a játékhoz:


Állomáslista:

09. 21. Spirit Bliss Sárga könyves út
09. 23. This is my (book) universe

a Rafflecopter giveaway

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése