~ Sárga könyves út ~

2023. június 29., csütörtök

Taylor Jenkins Reid: Evelyn Hugo hét férje



A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg Taylor Jenkins Reid Evelyn Hugo hét férje című regénye, mely óriási népszerűségnek örvend, világszerte számos irodalmi díjat nyert. Ha van kedved belemerülni Evelyn Hugo izgalmas szerelmi történetébe Hollywood aranykorából, tarts velünk, és a játékunk megfejtésével akár meg is nyerheted a könyv egy példányát.


Bár imádom ezt a történetet, ezúttal nem véleményt hoztam nektek róla. Ennek az az oka, hogy néhány éve olvastam ezt a regényt, és akkor írtam is bejegyzést róla, amit nem ismételnék meg, lévén, a véleményem nem változott. Szóval ezúttal egy olyan extrát hoztam nektek, ami bizonyítja, hogy érdemes elolvasni ezt a könyvet. Ugyanis elég ritka, hogy egy egyrészes történet annyira megragadja az olvasókat, hogy fanartokat készítenek hozzá. Márpedig ehhez a regényhez jó pár fanart készült. Ezeket gyűjtöttem most össze nektek. :)









Ha kíváncsi lettél, itt megvásárolhatod a könyvet:


Nyereményjáték:

Négy állomás, négy híres színésznő, akiknek Evelyn Hugo akár kortársa is lehetett volna. Ismerjétek fel őket az ikonikus mozis képek alapján, és a nevüket írjátok be a Rafflecopter-doboz megfelelő sorába.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


Kép a játékhoz:


Állomáslista:

06. 29. Spirit Bliss Sárga könyves út – extra
07. 02. Csak olvass!
07. 05. Sorok között

a Rafflecopter giveaway

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése