Ide pakolgatom fel a könyvajánlóimat, novelláimat, a saját könyveimmel kapcsolatos híreket és minden egyebet, amihez hirtelen kedvem támad. :)
2011. március 19., szombat

Démoni érintés - könyvkiadás

Nagyon örülök, hogy ennyien szeretitek a Démoni érintés című regényemet, és hogy szeretnétek könyvként látni még úgy is, hogy tudjátok, akkor várnotok kell a végére. Köszönöm nektek ezt a hatalmas támogatást! :) Kérdeztétek már többször, hogy mivel segíthetnétek elő a kiadást, és hogy ne okozzunk gondot a kiadónak, de mégis lássák, hogy szeretnétek könyvként a történetet, elmondom, mit lehetne tenni. :)

Az egyik lehetőség, hogy írtok egy kedves mailt Katona Ildikónak, hogy miért is szeretitek a történetet, és hogy örülnétek, ha könyv lenne belőle. Mindenki csak egyszer írjon, hogy ne teljen feleslegesen Ildikó postafiókja. :)

A másik lehetőség, ami rengeteget segítene, ha csatlakoznátok facebookon a Démoni érintés olvasói klubjához jelezve ezzel, hogy szeretitek a történetet. :) Valamint, ha ajánlanátok a kluboldalt és a történetet az ismerőseiteknek, barátaitoknak. :)

Köszönöm még egyszer a támogatást és várjuk közösen és türelmesen, hogy Ildikóék elolvassák a kéziratot és döntést hozzanak. :)

Jah igen, elfelejtettem belinkelni a könyvklubot... :D Ez a Démoni érintés olvasói klubja: http://www.facebook.com/group.php?gid=138988542798026

6 megjegyzés:

 1. Hát, mivel a klubhoz már réges-rég csatlakoztam, ezért szerintem nekiállok e-mail-t pötyögni. :) De... hova is? :D

  VálaszTörlés
 2. Ide lehet írni neki: katona.ildiko@konyvmolykepzo.hu

  Köszönöm. :)

  VálaszTörlés
 3. szia!jó a blogod!

  Nézd meg az ennyimet is ha szeretnéd és írj komit is ha ott vagy..és ha szeretnéd követheted a Blogot.
  Köszi.
  vampire-vampirefan.blogspot.com

  VálaszTörlés
 4. Szia. A démoni értintés történeteddel most mi lesz? Itt folytatod vagy könyvként várjunk rá? Láttam belekezdtél egy HP-s történetbe.

  VálaszTörlés
 5. szia :)
  Én is érdeklődni szeretnék, hogy mi lesz a démoni érintéssel. Az a kedvencem és ár szeretném olvasni a folytatást, de nem tudom, hogy könyvként fogod végül folytatni vagy itt? mert ha könyvként úgy készülök lelkileg, hogy az hosszab idő lesz :S
  Már alig várom ,hogy olvassam a folytatást :)

  VálaszTörlés
 6. El se hiszem végreee :D <3

  VálaszTörlés