~ Sárga könyves út ~

2014. augusztus 13., szerda

A leggyakoribb gondolat


2012-ben jelent meg a Démoni érintés sorozat első két része. Azóta nagyon sokan elmondtátok, megírtátok nekem a véleményeteket privátban is, nyilvánosan is. Nagyon egyedi és érdekes volt számomra mindegyikőtök véleménye, és volt egy gondolat, amely gyakorta visszatért az általatok mondottakban. Kíváncsiak vagytok, mi volt az? Nem, nem az, hogy Casimirt vagy épp Paytont szeretitek-e jobban, bár ez a téma is sokszor előkerült. :)

Azt hallottam a legtöbbször, hogy félve kezdtetek bele a történetbe. Tudjátok, a „Jaj, már megint egy vámpíros könyv!” effektusról beszélek, amely a vámpírmánia lecsengése óta sokszor előkerül. :)

A véleményeteknek viszont nagy örömömre mindig volt folytatása. Méghozzá az, hogy „De jó, hogy mégis elkezdtem olvasni, mert így rájöttem, hogy a könyved nem hasonlít egyáltalán más vámpírsztorikhoz sem. Nem hittem volna, hogy lehet még újat írni vámpírtémában, de tévedtem, ez tényleg új.”.

Azt hiszem, ennél szebb dicséretet nem is kaphattam volna tőletek. :) Ezúton is köszönöm. :)

Nemsokára a boltokba kerül a trilógia utolsó kötete is, amely szerintem fordulatosra és izgalmasra sikeredett (remélem, ti is így látjátok majd). De elsősorban tartottam magam ahhoz, hogy nem írok tipikus vámpírkönyvet. A jelen árnyai is teljesen más lesz, mint bármelyik mostanság megjelent vámpírtörténet, és nagyon-nagyon kíváncsian várom majd a véleményeteket róla. Remélem, hogy a többségnek tetszeni fog, és hogy a Team Casimirhez és a Team Paytonhöz tartozók is elégedettek lesznek, akárhogyan is alakuljon Katie-ék sorsa. :)

1 megjegyzés:

  1. Óóóó! :-D
    Én mindig is immunis voltam a vámpíros könyvekre/filmekre és ezt a könyvet sem ezen oknál fogva vettem a kezembe, így nincs viszonyítási alapom sem.
    Az én fantáziámat inkább az mozgatta meg, hogy a második részben, amikor Katie és Casimir nem érintkezhettek egymással (tudjuk miért) a valóságban, honnan jött a "szájber-szeretkezéses" megoldás gondolata? Meg kell mondjam számomra ez egy nem várt fordulat volt :-D honnan jönnek neked az ilyen gondolatok?

    VálaszTörlés