~ Sárga könyves út ~

2014. május 7., szerda

Zene, zene, napfényzene


Írás közben általában nem kapcsolok be semmilyen zenét. Eltereli a figyelmemet, elkezdem énekelni, dúdolni, a lábammal a ritmust topogni, és máris a szobámban találom magam zenét hallgatva, nem pedig a fejemben rejlő világban a karaktereim között.

Ennek ellenére gyakran hallgatok zenét, írás előtt, után. Mert inspirál, megnyugtat, egy jó kis ritmusos dallam segítségével ki tudom adni a mellkasomat feszítő stresszt.

Mostanság minden napomat zenével kezdem, jobban mondva egyetlen dallal. Felébredek kora reggel, bedugom a fülembe az mp3-at, és meghallgatom. Így pedig mosolyogva kezdek minden egyes napot.

Elárulom, a Paradise Kiss című anime endingjéről van szó. Magát az animét is nagyon szeretem, mert arról szól, hogyan találjunk önmagunkra egy olyan világban, ahol ha nem az elvárásoknak megfelelően cselekszünk, sokan bolondnak néznek. És hát, valljuk be, íróként nem vagyok épp elvárásoknak megfelelő személy sokak szemében, szóval, mélyen megértem ezt a történetet. De legalább olyasmit csinálok, ami boldoggá tesz. :)

Íme a legújabb napfényzeném… Hogy tetszik nektek? :)



7 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia, Spirit! :)
    Nagyon örülök, hogy újra elkezdtél blogolni; bevallom, hihetetlenül meglepődtem, amikor rábukkantam, hogy frissítettél - nagyon örültem, imádom az írásaid, bejegyzéseid olvasni. :) Remélem mostantól, ahogy időd engedi, többet fogsz frissíteni, én észveszejtően örülnék neki! :)
    Kellemes délutánt, estét kívánok! :)))

    U.i.: A Lelkek börtönéből mikor lesz újabb részlet? Hiányzik. :( <3

    ~Benett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem gondoltam volna, hogy bárkinek is hiányzik a blogom, míg nem említette egy olvasóm. De most, hogy te is mondod, megerősítettél abban,hogy tényleg jó lenne folytatni, köszönöm. :)
      A Lelkek börtönével kapcsolatban egyelőre nem tudok mit mondani... Most muszáj befejeznem a Démoni érintés 3. könyvét, hogy le tudjam adni a kiadónak, aztán még meglátom, mire hogyan lesz időm. Amint tudom már, mi lesz ezzel a történettel, kiírom róla az infót. :)

      Törlés
  3. örülök adri hogy újra blogolsz boldog vagyok hogy meg tudtalak győzni askon :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet rá, hiányzik neked, nektek a blogolásom. :) Igyekszem mostantól folyamatosan szolgálni valami friss bejegyzéssel. :)

      Törlés
  4. Holnap szulinapooooooom alkalmaval egy demoni erintes 3. reszlettel meglepnel engem es olvasooid?? <3333

    C.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldog szülinapot! :) És kukkantsd meg a Facebook oldalam. :)

      Törlés