~ Sárga könyves út ~

2016. november 7., hétfő

Ha együtt tölthetnék egy napot a karaktereimmel...


Gondolkoztatok már azon, hogy ha egy könyv szereplői életre kelnének, akkor mit kezdenétek velük? Például mivel töltenétek egy szombati napot… Nos, én elképzeltem, milyen lenne a Szem tevőivel és értőivel tölteni egy napot. Mit csinálhatnánk, ami nekik és nekem is szórakoztató lenne, és passzolna mindenki személyiségéhez...

Íme, erre jutottam:

1. Ana: pörgős személyiség, aki szereti a veszélyt, az adrenalint, úgyhogy olyan programot kellett kitalálnom, ami izgalmas lehet számára, de én is be merném vállalni. Ezért arra jutottam, hogy elmennénk egy ejtőernyős ugrásra. A száguldás, a repülés engem is mindig vonzott, és bízom benne, hogy egy jó pilóta és oktató mellett az életem is biztonságban lenne.  

2. Kaemon: profi harcművész, engem pedig érdekel a keleti harcművészet. Nem olyan durva és brutális, mint pl. a boksz, inkább a tánchoz tudnám hasonlítani. És persze támadás helyett a védekezést helyezi középpontba, ami megint csak nagyon szimpatikus számomra, mert nem vagyok az erőszak híve. Szóval mindig is meg szerettem volna tanulni az alapokat, és azt hiszem, Kaemon tudna mutatni néhány klassz fogást, amivel motiválna arra, hogy egyszer tényleg beiratkozzak egy harcművészeti órára.

3. Eye: nem a szavak embere, szereti a nyugalmat, békét. Ha kell, elvan az emberek között, de általában jobban szeret egyedül lenni. Ilyen szempontból nagyon hasonlít rám. Ahogyan abban is, hogy imádja a könyveket, nagyon szeret olvasni. Épp ezért nem kérdés, hogy a privát könyvtárában töltenénk a napot. Csendesen ülnénk a kényelmes fotelekben, jó könyveket olvasgatnánk, teát iszogatnánk, és ha olvasás közben esetleg felmerül bennünk valami érdekes gondolat, akkor azt megosztanánk a másikkal.

4. Adalynn: ő nem annyira visszahúzódó, mint Eye, de nem is olyan pörgős, mint Ana. Épp ezért egy otthonos kis teázóba vinném el. Egy finom tea és valami finom, cukor- és lisztmentes süti mellett jól elbeszélgetnénk az életről, a mindennapokról, könyvekről és filmekről és egyéb érdekes témákról. Így mindketten kimozdulnánk otthonról, de mégis a komfortzónánkon belül maradnánk, és kényelmesen érezhetnénk magunkat egymás társaságában.

5. Pepe: mivel imádja a terepjáróját, én pedig imádok úgy autókázni, hogy közben a szél az arcomba süvít, ezért megkérném, hogy csak úgy cél nélkül induljunk neki a nagyvilágnak. Közben valami gengszterrap menne CD-ről, és Pepe együtt rappelne az előadóval. Igaz, én nem vagyok oda az ilyen zenéért, de szórakoztató lenne Pepét rappelni látni és hallani.

6. Jeevan: szabadidejében imád számítógépes játékokkal játszani, úgyhogy beszállnék egy közös játékba. Valami stratégiai kalandjáték lenne, amihez ügyesség és ész is kell. Mivel van egy külön számítógép sarok az Origóban, amiben a legmodernebb gépek találhatók, és Jeevannak megvannak a legújabb és legklasszabb játékok, ezért biztosan jól elszórakoznánk.

7. Mihail: mogorva alak, elüldözi maga mellől az embereket, épp ezért senki nem tudja róla rajtam kívül, hogy szeret rajzolni. És nemcsak szeret, de tud is. Szóval megesküdnék neki, hogy senkinek nem árulom el ezt a kis titkát, ha készít rólam egy portrét. Erre persze megfenyegetne, de nem ijednék meg, lévén sosem bántana egy ártatlant. A végén feladná, és elkészítené a rajzot, csak hogy gyorsabban békén hagyjam.


8. Lafayette: Mivel imád főzni, és gyűjti a különleges ételek receptjeit, tanítanék neki valami magyaros ételt, és közösen megfőznénk. Aztán persze segítenék megteríteni, és megetetnénk az egész csapatot.

Nos, ezek alapján ti melyik tevővel vagy értővel töltenétek el egy napot? :)

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése