~ Sárga könyves út ~

2016. november 17., csütörtök

Újjászületés

Néhány évvel ezelőtt beindítottam egy interjúblogot, amit nagyon szerettem csinálni, de aztán az életem úgy alakult, hogy nem maradt rá sem időm, sem energiám. Bármennyire is sajnáltam, félbe kellett hagynom. Reméltem, hogy egyszer majd újra beindíthatom, és igen, örömmel közölhetem, hogy végre eljött ennek is az ideje. Most megint úgy alakult az életem, hogy belefér még egy blog vezetése. :)

Elsőként egy olyan íróval készítettem interjút a blogra, aki nemcsak az írótársam, de a barátom is, és legújabb könyve igencsak különlegesre sikeredett. :) Aki ismer minket, kitalálhatta, hogy Szurovecz Kittiről van szó. :)

A vele készült, érdekes interjút itt olvashatjátok: Aki őszinte, sebezhetővé válik - Interjú Szurovecz Kittivel

 
És egy kis részlet az interjúból:

"Míg készült a kézirat, igyekeztem úgy kezelni az őszinteség kérdését, mintha egy naplót írnék, csak úgy magamnak. Megbeszéltem magammal, hogy oké, ez most ilyen lesz, ilyen nyers, ilyen nyílt, ilyen hétköznapi, vagy épp ilyen szélsőséges, ahogyan arra az adott momentumra emlékszem. Aztán a végén úgyis újraolvasom az egészet, és ha valamit túlzásnak érzek, azt húzom. Aztán az lett a vége, hogy nem húztam semmit (...)"


Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése