~ Sárga könyves út ~

2023. március 13., hétfő

Jamie Littler: A világfaló ébredése (Zúzmaraszív 3.) – Blogturné Extra



Elérkeztünk a Zúzmaraszív-sorozat zárókötetéhez, melyben bekövetkezik, amitől mindenki félt. Szilánk szabadon engedte Habzsolót, az évszázados börtönéből. A kalandok során Ashre és a Zúzmaraszív csapatára számtalan veszély leselkedik. Vajon képesek lesznek megfékezni a szörnyeteget? Tartsatok velünk, derítsük ki közösen, hogy az emberek és a leviatánok képesek lesznek-e összedolgozni a jó ügy érdekében, és ha nektek kedvez a szerencse, meg is nyerhetitek a kötet egy példányát.


Extraként most hoztam nektek néhány klassz illusztrációt a könyvből, ezek a kedvenceim, vagy mert cukik és viccesek, vagy mert szimplán klasszul néznek ki.














Ha kíváncsi lettél, itt megvásárolhatod a könyvet:


Nyereményjáték:

A mostani játékunkban arra vagyunk kíváncsiak, hogy az összekeveredett betűk ellenére, vajon felismeritek-e az adott karaktert. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni a helyes választ.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


Betűk a játékhoz:

I H R A V Ő R Ö T


Állomáslista:

03. 06. Csak olvass!
03. 07. Utószó
03. 13. Spirit Bliss Sárga könyves út (extra)
03. 15. Könyv és más
03. 17. Hagyjatok! Olvasok!

a Rafflecopter giveaway

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése