~ Sárga könyves út ~

2023. január 24., kedd

Bessenyei Gábor: A Hang – Blogturné Extra



Decemberben megjelent Bessenyei Gábor legújabb regénye, A Hang. Ha kíváncsi vagy, hogy mit gondolnak bloggereink erről a misztikus ifjúsági történetről, tartsatok velünk, a kiadó jóvoltából pedig egy szerencsés játékos egy nyereménypéldánnyal is gazdagodhat.


Extraként egy érdekes rapid feleletválasztós interjút készítettem az íróval. Nagyon szépen köszönöm neki az izgalmas válaszokat! :)


– Szellemlét vagy továbblépés a túlvilágra?

– Mindenképp továbblépés, soha nem jó ott maradni, ahol nem látnak szívesen, és ahová nem tartozol.


– Megvédeni egy barátot vagy megmenteni az emberiséget?

– Szerintem ez az egyik leggonoszabb kérdés, amit csak fel lehet tenni. :) De ha tényleg ilyen döntési helyzetbe kerülnék, azt hiszem, az emberiséget választanám. Az is érdekes kérdés, hogy vajon a barát szeretne-e azzal a tudattal élni, hogy miatta elpusztult az emberiség. :)


– Elbújni a veszély elől vagy szembeszállni azzal?

– Nyilván veszélytől is függ, és tudom, hogy most bátran rá kellene vágni, hogy szembeszállni a veszéllyel, de nem biztos, hogy ez minden esetben menne nekem. Szóval valószínűbb, hogy inkább kimaradni és elkerülni próbálnék.


– Válás: megoldás vagy feladás?

– Első körben, másodikban, meg harmadikban megoldásra törekvés. De nem a végtelenségig ragaszkodva, mert nem lehet és nem is kell mindent egyben tartani, és igenis lehetnek olyan kapcsolatok, amikor az elválás a megoldás.


– Kíváncsiságból benézni a kulcslyukon, vagy távol tartani magad tőle?

– Az a típusú ember vagyok, aki nem rajong a meglepetésekért, főleg akkor nem, ha semmit sem tudok arról, hogy mi vár rám. Szóval jó eséllyel képes lennék legyűrni a kíváncsiságom, és távol maradnék a kulcslyuktól.


– Szellemvilág: csak érdekes mese, talán létezik, vagy biztosan létezik?

– A TikTok horrornovelláimnak köszönhetően, de említhetem Az első csók és egyéb démonokat, vagy a most megjelent A Hangot is, rengeteg olyan történetet írtam már, amiben megjelenik a szellemvilág, nekem még sincs erős hitem ebben. Abban semmiképp, hogy kóbor lelkek világok között rekednek, akikkel kapcsolatba lehet lépni. Szóval legyen a „talán létezik”. :)


– Szellemszomszéd vagy farkasemberszomszéd?

– A szellemszomszéd állandó félelemfaktor, míg a farkasember csak időszakosan veszélyes. Maradjunk a farkasembernél. :)


– Sötétség, árnyék vagy fény?

– Mindenképp a fény. De nem vagyok biztos benne, hogy egymás nélkül működhetnek, mert ahhoz, hogy a fényt értékelhessük, szükség van a sötétségre.


Ha kíváncsi lettél, itt megvásárolhatod a könyvet:


Nyereményjáték:

A Hang Bessenyei Gábor hatodik megjelent kötete. Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire ismeritek az író többi kötetét: minden állomáson találtok egy idézetet valamelyik könyvéből, a ti dolgotok pedig beírni az adott könyv címét a Rafflecopter megfelelő dobozába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


Idézet a játékhoz:

„– Juj! Megtarthatjuk? Megtarthatjuk? – viccelődött.
– És mit mondunk a szüleinknek? Hogy van egy halálistennőnk, de szobatiszta?”


Állomáslista:

01. 24. Spirit Bliss Sárga könyves út extra

a Rafflecopter giveaway

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése